Regiondirektør Ulf Syvertsen, Kystverket Troms og Finnmark

Ny Regiondirektør i Kystverket

Ulf Syversen er fungerende regiondirektør i Kystverket Troms og Finnmark.

 
1. oktober tiltrådte Ulf Syversen som fungerende regiondirektør i Kystverket Troms og Finnmark, med regionkontor i Honningsvåg. Syversen vil fungere i stillingen til ny regiondirektør blir tilsatt, etter at John Evensen har begynt på en toårs permisjon fra Kystverket.
 
John Evensen har fått innvilget søknad om to års permisjon fra Kystverket, som i praksis betyr at han slutter som regiondirektør. Permisjonen er fra stilling som seniorrådgiver.
Evensen er nå begynt i privat virksomhet, der han skal jobbe med maritime spørsmål i et forholdsvis nystartet firma i Honningsvåg. Firmaet skal blant annet jobbe med privat beredskap.
Ulf Syversen er ikke ukjent med oppgaver og ansvar som regiondirektør. Han var ansatt som det som før het distriktssjef i Kystverket Troms og Finnmark (tidligere 5. distrikt) fra august 1996 til november 2003. Han sluttet i stillingen da han ble ordfører i Nordkapp kommune (2003 – 2007). Men som Evensen har nå, hadde Syversen permisjon fra stilling som seniorrådgiver i Kystverket.

 

Språk Norsk - NorwegianSpråk English - Engelsk

SAMARBEIDSPARTNERE