Båtforeninger i N-Norge

Vi har lagt til en hel del lenker til båtforeninger, til nytte og inspirasjon.

Siste reis

Sierra 2,0 L. Noen som husker denne? Nå er den flatpakket og stablet for sin siste reis sørover.

NYTT - om Urnesbukta Marina

Fortløpende notiser og nytt om utbyggingen finner du her.

Finnmarkskonferansen 2006

Finnmarkskonferansen 2006 går av stabelen i Alta 6. og 7. september 2006 på Høgskolen i Finnmark, og vil også i år ha en felles del med fokus på utvikling i Finnmark og nordområdene, og to tema som får spesielt fokus.

71 betonglodd må til

Havnebetjentene Oskar Kristoffersen og Oddvar Johansen støper på harde livet! Det går med hele 71 stk betonglodd på ca 800 kilo hver til Urnesbukta.

"KNM Alta" til Alta i pinsen

Den nye "KNM Alta" viser seg fram i Alta i pinsehelgen. Her er programmet.

AIS - Automatisk Identifikasjons System

AIS er et automatisk identifikasjonssystem for skip. AIS er innført internasjonalt for å øke sikkerheten for skip og miljø, samt forbedre trafikkovervåking og sjøtrafikktjenester. Kystverket er tildelt det nasjonale ansvaret for å etablere et landbasert nettverk av AIS basestasjoner i Norge. AIS nettverket vil være operativt fra primo 2005.
golf_player

GOLFBANE VED HAVNA?

En atten hulls drøm

Alta Golfklubb arbeider med å få bygd en bane. Som en mildertidig løsning fikk Gunnar Harila en avtale med Avinor om å bruke området ved siden av flyplassen på havnesiden. Der har klubben satt opp en såkalt "driving range". Klubben teller allerede 60-70 medlemmer!

Kim Even tok styringa

da hurtigbåtkaia ble åpnet

RSS fra altahavn.no

RSS-feeds er en rask måte å samle og lese nyheter fra en rekke hjemmesider. Nettavisen har det, VG og Dagbladet har det, og nå også Alta Havn!
Language Norsk - Norwegian